Картошка менен помидорду эмнеге жебеш керек?

20.03.2017 | Ден-соолук

Кээ бир жашылчалар помидор, картошка, баклажан, калемпирде соланин бар. Ал жашылчаларды көп жегенде адам сууктап кетет.

картошка жана помидордун гибриди

Картошка жана помидор

Изилдөөчүлөр помидор менен картошканын курамындагы соланин ашказан жана ичеги — карынды бузат деп чыгышты. Канга  сиӊгенде алар кызыл кан клеткаларындагы кычкылтектин бузулушуна алып келет. Соланин сууда ээрибейт, тамак жасоодо да жоголбойт.


Пикир калтырыңыз:

Тилекке каршы, сиздин браузер пикир калтырууга мүмкүндүк бербейт экен...

Тектеш макалалар: